12 самооборонівців Черкас спільно з міліцією вийшли на патрулювання вулиць

12 самооборонівців Черкас спільно з міліцією вийшли на патрулювання вулиць

Учора дві потужні сили − черкаська міліція і черкаська самооборона, сформована з колишнього Майдану, − які ще кілька тижнів тому стояли по різні сторони барикад, об\’єднали свої зусилля в приміщенні колишнього офісу Партії регіонів. Тепер міліція патрулюватиме вулиці Черкас спільно з учасниками Самооборони на постійній основі.

Про це «Новій Добі» стало відомо зі сторінки Самооборони Черкас у ФБ.

− Нам зараз допомогу Самооборони дуже потрібна, − говорить заступник командира батальйону патрульної служби при УМВС України в Черкаській області Петро Паливода. − Особливо враховуючи те, що з\’явилася інформація про можливі провокації з боку «тітушок». Останнім часом зафіксовані випадки, коли «тітушки» під виглядом самооборони займалися свавіллям. Тому якщо з нами патрулюватимуть реальні представники Самооборони, ми, по-перше, будемо знати, хто є хто, а по-друге, будемо мати реальну допомогу.

Всіх самооборонівців міліція забезпечила бронежилетами, а всі правоохоронці, які патрулюють на вулицях, забезпечені зброєю.

− Добровольців в цілому вистачає, − говорить начальник штабу самооборони Олександр Чигарев. − А ось матеріальна база кульгає. Найбільше нам зараз потрібна спеціальна форма і жилети. Перша, щоб наших хлопців бачили і дізнавалися, другі − для безпеки.

Загалом вчора ввечері на патрулювання вулиць вийшло 12 самооборонівців в супроводі ППС, 4 − з ДСО, 2 − з ДАІ, 2 − з ДПС, 2 − з працівниками Соснівського райвідділу міліції, 1 − з Придніпровським.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x