На дорогах Черкащини ліквідували ямковість на майже 2 тис. кв. м покриття

На дорогах Черкащини ліквідували ямковість на майже 2 тис. кв. м покриття

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості на дорогах державного значення.
Філіями підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» продовжуються активні роботи з ліквідації аварійної ямковості. Так, 10 березня філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на майже 2 тис. кв. м доріг загального користування державного значення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

На дорогах державного значення щодня працюють близько 30-ти шляхових бригад. Підрядні організації використовують сировину двох місцевих асфальтобетонних заводів.
Роботи з ремонту дорожнього покриття проводились з використанням гарячого асфальтобетону та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі, якщо не завадять погодні умови.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-64 Ківшувата-Шушуківка-Лисянка-Моринці-Шевченкове-Тарасівка, Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни, Т-24-01 Городище-Шпола-Новоуркаїнка-Бобринець-Устинівка, Т-24-06 /М-05/-Маньківка-Іваньки-Буки, Т-24-11 Звенигородка-Катеринопіль-Тальне-Маньківка та на дорогах місцевого значення. Окрім того, проводяться роботи із планування узбіч автошляхів.

Усього з 2 по 10 березня на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядними організаціями було виконано ямковий ремонт на понад 13 тис. кв. м покриття автодоріг державного значення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x