У Городищі вшанували добровольців

У Городищі вшанували добровольців

Урочиста лінійка, присвячена Дню українського добровольця, відбулася 14 березня в ДНЗ «Городищенський професійний ліцей». Це свято встановлене Верховною Радою з метою вшанування мужності та героїзму захисників України, звернення суспільної уваги до феномену визвольного руху України 21 століття – добровольців, які беруть активну участь у боротьбі українського народу на Сході країни проти сепаратистів та російських окупантів. Прозвучав гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам\’ять загиблих в російсько-українській війні.

Перед учнями навчального закладу виступив городищанин Олександр Степаненко, який добровольцем пішов захищати Україну, служив в АТО. Виступив і директор ліцею Віктор Моргун. Говорили про необхідність служби в армії, що не треба цього боятися. Підкреслили, що добра воля – це чинник, який об’єднав мільйони українців заради Волі та Гідності. Спочатку був Майдан. А вже навесні 2014 року, з початку військових дій на Донбасі, довелося українським патріотам ставати до зброї. Завдяки сміливості добровольців та волонтерського руху вдалося зупинити поширенню війни. Тому День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.

Також ліцеїсти провели патріотичний флешмоб. Вони розгорнули величезний синьо-жовтий прапор, виголошували патріотичні речівки.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x