Житель Сміли підпалив свою дружину

Житель Сміли підпалив свою дружину

Працівники Смілянського відділу поліції знайшли чоловіка, який підпалив свою дружину та втік з місця події. 55-річного чоловіка затримали та доставили до відділу поліції. Жінку з тяжкими опіками госпіталізували до лікарні. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від медпрацівників однієї із лікарень міста про те, що до них каретою швидкої допомоги доставили жінку з сильними опіками голови і тулуба. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Постраждалою виявилася 42-річна жителька міста Сміла. Як з’ясували правоохоронці, вона посварилася зі своїм 55-річним чоловіком, який прийшов додому напідпитку. Він почав погрожувати, що підпалить її і вийшов з будинку. Жінка на це не звернула увагу. Через декілька хвилин чоловік повернувся з пластиковою пляшкою з бензином, облив її і підпалив, після чого втік. Жінці допомогли сусіди, які загасили полум’я та викликали швидку.

Як повідомляє УНН, Лікарі реанімаційного та опікового відділень не змогли нічого вдіяти: опіки охопили 80 % тіла. Про це повідомили в обласному опіковому відділенні Першої міської лікарн. «Жінка не витримала, занадто велика площа опіків, занадто серйозні ушкодження. До всього ще опік дихальних шляхів — а це завжди дуже підвищує летальність. О 23 годині вечора вчора вона померлам, – розповів лікар-комбустіолог.

Протягом доби працівники Смілянського відділу поліції розшукували зловмисника. Його затримали в місті в одному з готелів, де він переховувався. 55-річний чоловік розповів, що був нетверезий і злочин скоїв на ґрунті раптово виниклої сварки. Бензин взяв у надвірній споруді, вилив на жінку та підпалив запальничкою, що була у нього в кишені.

Зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 15 (Замах на злочин), пункту 4 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x