Патрульна поліція знайшла загубленого 9-річного хлопчика

Патрульна поліція знайшла загубленого 9-річного хлопчика

Учора, 13 березня, до патрульної поліції звернулась схвильована жінка. Її 9-річний син не повернувся зі школи додому, а на годиннику вже був пізній вечір. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Орієнтування на загублену дитину близько 22-ї години надіслали всім черговим екіпажам, після чого патрульні вирушили на пошуки. Вони перевіряли місця, де раніше бував хлопчина, телефонували знайомим, хто міг востаннє бачити школяра.

У той час патрульний поліцейський Володимир Бегеба, дізнавшись про ситуацію, що трапилась, не зміг залишатись осторонь. У свій вихідний він сів за кермо власного авто та поїхав містом у пошуках дитини.

В одному із торгових центрів Черкас помітив хлопчика, який повністю підпадав під орієнтування. Поспілкувавшись з ним, інспектор 4-ї роти з\’ясував, що малий після уроків пішов гуляти зі своїм другом і зовсім забув про час та про те, що за нього хвилюються вдома.

Володимир передав інформацію батькам та черговому екіпажу, який прибув за викликом на місце події. Хлопчиків доставили додому.

«Ми поліцейські 24 години на добу, і яке б не прийняли завдання, ми повинні виконати його, докладаючи всіх зусиль, бо це наш обов\’язок, особливо, що стосується дітей. Ми маємо захищати їх і скеровувати на правильні кроки по життю» – каже патрульний Володимир Бегеба.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x