У Каневі спіймали крадія велосипеда

У Каневі спіймали крадія велосипеда

Біля входу до магазину у Каневі зловмисник викрав велосипед, який продав перехожим. Сума завданих збитків становить 4500 гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції зателефонував 66-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку велосипеда. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявник розповів, що він залишив свій двоколісний біля входу до магазину, а вже через декілька хвилин виявив його відсутність.

Спілкуючись із місцевими жителями, правоохоронці дізнались, що нещодавно невідомий чоловік продав схожий за описом транспорт за помірною ціною. Проведеними заходами було встановлено, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий за аналогічні протиправні діяння житель одного із сіл району. Чоловіка відшукали та доставили до відділення поліції для дачі показів.

За даним фактом слідчим відділення Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x