Павільйони біля драмтеатру обіцяють лишити без електроенергії

Павільйони біля драмтеатру обіцяють лишити без електроенергії

Конфлікт між підприємцем Петром Чернявським та актором театру Олександром Гуменним виник під час наради з представниками влади 14 березня. На ній обговорили скандальні квіткові павільйони, незаконно розміщені на площі Шевченка перед драмтеатром, які за рішенням міської влади мають бути прибрані 15 березня. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту vikka.ua.

«Я не стримався, коли підприємець звинуватив акторів у тому, що згорів театр. Підійшов до нього впритул і сказав, що за такі слова можна й по обличчю отримати. Нас розборонили», – розповів актор Олександр Гуменний.

Тим часом під час наради представник Черкаської ОДА Євген Стрижак зазначив, що квіткові павільйони розміщені на площі без жодних дозволів та мають бути прибрані.

На це підприємець Петро Чернявський відповів, що радий був би прибрати тимчасові споруди із площі, якби міська рада визначила інше місце у центрі міста для їх встановлення.

Водночас головний архітектор міста Віталій Чернуха зауважив, що перенести споруди у інше місце зараз неможливо, оскільки в місті діє мораторій на їх встановлення.

Вже після обіду 15 березня владці обіцяють обрізати електроенергію в павільйонах, а протягом дня – повністю демонтувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x