У Черкасах планують демонтувати понад 200 тимчасових споруд

У Черкасах планують демонтувати понад 200 тимчасових споруд

Черкаський виконком ухвалив рішення за «Програмою впорядкування тимчасових споруд і зовнішньої реклами на території міста Черкаси на 2017 -2019 роки». Рішення дає зрозуміти, що у Черкасах є необхідність демонтажу трохи понад 200 тимчасових споруд (ТС). Стільки ж — рекламних конструкцій. На це заплановано витратити 1 115 тис. грн та, відповідно, 636 тис. грн.

Члени виконкому дійшли згоди, що незаконно встановленні ТС захаращують місто та закривають фасади історичних будівель, що реально не робить Черкаси привабливими.

У Програмі також йдеться про те, що частина підприємців постійно порушує Положення про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у нашому місті. Вкрай критично ситуація виглядає з розміщенням зовнішньої реклами – частина рекламних засобів розташована над тротуарами, на перехрестях, у місцях масового скупчення людей і мають неналежний технічний стан та зовнішній вигляд. Тут варто, мабуть, згадати минулорічні події, коли від банеру, що впав по вул. Смілянській, постраждали пішоходи.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x