У Смілі провели конкурс «Кращий у 3D-моделюванні»

У Смілі провели конкурс «Кращий у 3D-моделюванні»

У Смілянському коледжі харчових технологій в рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки відбувся конкурс «Кращий у 3D-моделюванні» серед студентів третього та четвертого курсів спеціальностей «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» та «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях». Про це «Нова Доба» дізналася від Прес-центру Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Конкурс відбувся під керівництвом викладачів комісії Капустянської О.М. та Присяжного В.І.

Присутні – завідувач відділення інженерної механіки Яровий Л.М. та голова комісії фахових дисциплінінженерної механіки Гоцька О.О. відзначили високий рівень умінь та навичок студентів у роботі з 3D-моделями та методами їх перетворення у комплексне креслення

Викладачі Капустянська О.М. та Присяжний В.І. підготували цікаву електронну презентацію та відеоролики про 3D-моделювання.

Учні 9-х класів, які цього дня завітали до коледжу на День відкритих дверей, мали змогу поспілкуватись з конкурсантами. Вони на власні очі побачили, які завдання можуть виконувати студенти, з якими комп’ютерними програмами вони вміють працювати.

Під час проведення конкурсу, для гостей коледжу викладачі провели майстер-клас зі створення 3D – моделей у САПР Компас-3D.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 13 студентів.

Переможці конкурсу «Кращий у 3D-моделюванні» будуть визначені та нагороджені під час проведення підсумків декади комісії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x