На Жашківщині рятувальники завітали до бібліотеки

На Жашківщині рятувальники завітали до бібліотеки

14 березня співробітники Жашківського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області провели профілактичне заняття з працівниками центральної районної бібліотеки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час зустрічі рятувальники розповіли працівникам бібліотеки про останні надзвичайні події, які трапилися в районі та наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті, на вулиці та на робочому місці.

Як відомо, з приходом весни все частіше виникають пожежі на відкритих територіях, а причиною таких загорань є людська халатність та недбалість.

«Спалюючи минулорічні рослинні рештки та сміття, люди не дотримуються правил пожежної безпеки, що призводить до пожеж, які знищують рослинність та поруч розташовані будівлі» – наголосив головний інспектор Жашківського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Анатолій Скиба.

Також фахівці ДСНС звернули увагу присутніх на дотриманні правил пожежної безпеки при експлуатації електричних приладів та обережності під час виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Окрему увагу фахівці ДСНС зосередили на первинних засобах пожежогасіння – вогнегасниках та показали, як правильно ним користуватися.

Під час заняття рятувальники вручили працівникам бібліотеки інформаційні листівки з правилами пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x