Житель Христинівщини убив свою матір сокирою

Житель Христинівщини убив свою матір сокирою

Христинівський відділ Уманської місцевої прокуратури проводить досудове розслідування за фактом вбивства сином своєї матері, за ознаками криміналнього правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської прокуратури.

Під час досудового розслідування встановлено, що 12 березня вранці в с. Розсішки Христинівського району 56-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп͗яніння під час сварки із своєю мамою ударив її кілька разів обухом сокири по голові. Від тілесних ушкоджень жінка одразу ж померла.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України та 15.03.2017 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають необхідні слідчі та процесуальні дії з метою встановлення всіх фактичних обставин справи та якнайшвидшого спрямування обвинувального акту до суду.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні взято на контроль керівництвом Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення злочинцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x