Завтра «Черкаський Дніпро» зіграє проти «Скали»

Завтра «Черкаський Дніпро» зіграє проти «Скали»

Завтра, 18 березня у Черкасах на стадіоні «Центральний»відбудеться матч між ФК «Черкаський Дніпро» і «Скала» (Стрий) Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Початок поєдинку – 15:00.

Запланована пряма відеотрансляція матчу на офіційному YouTube-каналі та текстова трансляція у спільноті «VK».

Перед матчем

Новий тренер «Черкаського Дніпра» Вадим Євтушенко вже сформував остаточний склад команди та представив його на зустрічі вболівальників, яка пройшла 15 березня у міській філармонії. Ні «Черкаський Дніпро», ні «Скала» ще не встигли зіграти першу офіційну гру у новому році, тому 18 березня буде дебютом для обох суперників у другій половині чемпіонату.

Головний арбітр матчу – Павлюк О.А (Київ)
Асистенти: Вишневський Ю.І (Київ) та Сердюк Д.О (Полтава)
Четвертий арбітр: Фощій Ю.В (Черкаси)
Спостерігач арбітражу: Гамаль Р.Л (Чернівці)

Суперник

«Скала» на даний момент являється аутсайдером та знаходиться в зоні вильоту, маючи в активі 17 очок в 20 матчах і як підсумок – 17-е місце в турнірній таблиці. Але у випадку перемоги стрияни можуть значно виправити своє становище, адже в зоні відставання є відразу чотири суперника, які відірвалися лише на відстань однієї перемоги.

За попередження у матчі проти «Нафтовика-Укрнафта» дискваліфікацію у матчі 18 березня буде відбувати правий захисник «Скали» Любомир Білоус. Наша ж команда, у свою чергу, вийде на стартову для себе гру весняної частини – без кадрових втрат.

Історія

Команди зіграли між собою 18 матчів на офіційному рівні. В 11 матчах «дніпряни» виявилися сильнішими, у трьох матчах команди розійшлися миром та три перемоги в своєму активі мають підопічні Романа Гнатіва. Різниця м\’ячів: 27-9. Найбільша перемога нашої команди сталася 8 червня 2013 року, коли черкащани ще під назвою «Славутич» знищили стриян на своєму полі з рахунком 7:0 у другому колі Другої Ліги сезону 2012/13.

Попередня зустріч у чемпіонаті

14 вересня минулого року виїзний матч проти «Скали» став для нас стартовим в новому сезоні Першої Ліги, у який наша команда увійшла срібним призером минулого, але не дивлячись на повну перевагу над суперником «дніпряни» не змогли «розпечатати» ворота Герича та поділили очки з дебютантом, який прийшов з третього по силі футбольного дивізіону країни. Єдиним плюсом був факт того, що команда поновила свій власний рекорд річної давності та тримала ворота Будюка недоторканними вже протягом 591-ї хвилини. У підсумку, сухі 0:0 на табло.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x