Житель Кам`янки незаконно продавав патрони

Житель Кам`янки незаконно продавав патрони

Під час поверхневого огляду мешканця Кам`янки поліцейські вилучили 111 патронів калібру 5,45 мм та ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників поліції по лінії 102 надійшло повідомлення, що мешканець Кам`янки в одному із сіл району намагається продати патрони до автомата калібру 5.45 мм.

На місці до поліцейських звернувся мешканець села. Він вказав на чоловіка, котрий, за його словами, пропонував придбати патрони. Під час поверхневого огляду в пакеті у 54-річного мешканця Кам`янки правоохоронці виявили 111 патронів калібру 5,45 мм, а у внутрішній кишені куртки – предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 з вкрученим запалом. Як пояснив сам чоловік, патрони та гранату він знайшов на звалищі в Кам`янці.

Чоловік був раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Слідчі Кам’янського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x