Навчання за кордоном – нові враження та перспективи

Навчання за кордоном – нові враження та перспективи

За результатами конкурсного відбору студентки факультету іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Альоша Гончарова, Юлія Заремблюк та Інга Каплюченко розпочали навчання в одному із найкращих вишів Португалії − Університеті Порто. Впродовж шести місяців студенти УДПУ матимуть можливість навчатися за кордоном та пізнавати світ. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

За словами дівчат, у партнерському закладі їх зустріли радо і привітно. Перший тиждень навчання був присвячений організаційним моментам: реєстрації, вибору предметів та знайомству з викладачами. Українки вже мають друзів – це студенти з Польщі, Словаччини, Кореї, В’єтнаму, Грузії, Білорусі та Росії. Поступове знайомство із містом додає дівчатам все нових і нових вражень, для яких мрія про навчання за кордоном ще кілька місяців тому здавалась нездійсненною.

Навчання за кордоном – нові враження та перспективи

«В Порту органічно поєднується сучасність та велич історичних пам’яток, що нагадують про славне минуле Португалії і немов переносять у часи великих походів та завоювань. Неймовірна атмосфера великого міста і водночас затишні парки, мальовничі краєвиди узбережжя океану, теплий клімат – все це додає яскравих вражень та надихає на успішне навчання та цікаві подорожі», − розповідає одна із учасниць проекту.

Зазначимо, що проектMobile+2, затверджений в 2016 році, координується Університетом Порто (Португалія) і фінансується Європейською Комісією в рамках програми Erasmus +, спрямованої на стимулювання взаємних контактів між Університетом Порто та 22 країнами-партнерами, через заохочення студентських академічних і адміністративних мобільностей, передачі ноу-хау та передової практики. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини виступає партнерським закладом освіти Університету Порто (Португалія) і на 2016-2017 навчальний рік отримав 10 місць для піврічного навчання студентів та тижневого стажування адміністрації.
Сподіваємось, що навчання в Університеті Порто стане для уманських студентів часом набуття безцінного досвіду і знань, саморозвитку, пізнання, нових можливостей та перспектив.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тетяна

Навчання в Польщі в державному або приватному навчальному закладі – https://imclasses.com/ua/

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x