В Умані у порушників громадського порядку знайшли наркотики

В Умані у порушників громадського порядку знайшли наркотики

Зі слів чоловіків, вилучені наркотичні засоби вони зберігали для власного вживання. Наркотичні речовини вилучено та направлено на дослідження. Слідство триває. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрулюючи місто, правоохоронці помітили чоловіка, який порушував публічний порядок.

Під час поверхневого огляду у 22-річного уманчанина виявили два паперових згортки. В одному зі згортків знаходилась речовина рослинного походження, що зовні була схожа на наркотичну речовину – канабіс, а в іншому біла порошкоподібна речовина, схожа на амфетамін.

Цього ж дня в іншого місцевого жителя правоохоронці знайшли речовини, що схожі на наркотичні. Як зазначив 30-річний чоловік, наркотичний засіб він знайшов і мав на меті вжити.

В обох випадках виявлені речовини вилучені та направлені на відповідне дослідження. В діях осіб вбачається склад кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x