Аудитори Черкащини забезпечили відшкодування втрат на суму 3 млн грн

Аудитори Черкащини забезпечили відшкодування втрат на суму 3 млн грн

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області протягом січня – лютого 2017 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 3 млн грн. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області.

За результатами ревізій, перевірок державних закупівель місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ та організацій прийняли 5 управлінських рішень.
До правоохоронних органів передано матеріали 6 контрольних заходів, за якими правоохоронними органами розпочато одне досудове розслідування та вручено 3 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за переданими матеріалами.
За недотримання законодавства 24 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, одна – до дисциплінарної.

Окрім того, для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 116,4 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x