В Умані викрили гаражного крадія

В Умані викрили гаражного крадія

З гаражного приміщення зловмисник викрав майно потерпілого, яке намагався збути на місцевому ринку. Частину викраденого йому вдалося реалізувати, іншу частину вилучили правоохоронці. Крадія затримали, він дає свідчення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про крадіжку з його гаража. Серед викраденого були два велосипеди, монітор із системним блоком, дитячий візок та акумуляторна батарея. На місце події виїхав наряд поліції.

Оглянувши приміщення, правоохоронці вилучили відбитки та сліди, залишені на місці злочину. Опитуючи можливих свідків, оперативники отримали інформацію про молодика, який реалізовував дитячі речі. В описі чоловіка поліцейські впізнали 39-річного уманчанина, який проживає з потерпілим в одному мікрорайоні і не має на вихованні дітей. Підозра правоохоронців упала на зазначеного чоловіка.

Поліція його відвідала за місцем проживанням. Своєї вини чоловік не став заперечувати та у всьому зізнався. У нього вилучили частину речей потерпілого. Деякі предмети йому вдалося реалізувати на місцевому ринку.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x