Усі жінки зберуться на «Krasava» фест

Усі жінки зберуться на «Krasava» фест

Уже наступної суботи черкащанки точно не плануватимуть домашні справи, бо мають не пропустити весняний жіночий фестиваль «Krasava». Фестиваль, що вже має своїх прихильників та статус традиційної і довгоочікуваної події відбудеться у приміщені Черкаської обласної філармонії. У минулі роки, свою територію для популярного фесту надавав кінотеатр „Салют“. Як завжди, фестивальний графік буде насиченим. Окрім цікавих тренінгів та лекцій на слухачів чекатимуть виставки та майстер-класи.

Щодо тренерів та гостей, які наповнять черговий фестиваль новими змістовними подіями, то у Черкаси приїдуть вже знайома черкащанкам та дуже запитувана у світі тренер — неперевершена Світлана Пашкевич — парапсихолог, майстер міжнародної категорії по ВУМ-білдінгу та РИМ-білдінгу.
Світлана запросить жіноцтво по-іншому поглянути на те, що власне відбувається в житті звичайної жінки. Однією з цікавих тез тренера — сексуальна енергія не є брудною та вульгарною, навпаки, це — найчистіша з енергій, якою варто навчитись керувати.

До Черкас приїдуть також кияни Олексій Просекін та Марина Хмелевська − спеціалісти з діагностики карми, майстри Рейки та тренери з особистісного росту.
Психоаналітик та телеведуча Анна Кушнерук розкулачить, як подолати кризу у стосунках. Серед лекторів у фестивалі візьме участь цікавий бізнес-психолог Сергій Мотовілець. Він навчить, як правильно використати енергію грошей та навчитись заробляти.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x