Черкащани можуть виграти тиждень мовних курсів у Лондоні

Черкащани можуть виграти тиждень мовних курсів у Лондоні

Освітня агенція «Вивчай!» оголошує початок квесту і розігрує тиждень мовних курсів і проживання у сім\’ї в Лондоні.
Переможець зможе покращити англійську в одній з мовних шкіл Лондона та насолодитися містом.

Щоб взяти участь у змаганні необхідно:
1) вподобати сторінку https://www.facebook.com/vyvchay та підписатися на оновлення освітньої агенції «Вивчай!»;
2) вподобати цей допис https://www.facebook.com/vyvchay/photos/a.157742917581349.43616.156761761012798/1401688129853482 та поділитися ним на своїй сторінці (із позначкою \”публічно\” / \”для всіх\”)
3) виконати 3 завдання квесту (завдання будуть з’являтися щодня з 20 по 22 березня на сторінці https://www.facebook.com/vyvchay). Виконані завдання необхідно викласти на свою Фейсбук-сторінку з хеш-тегами #vyvchay #week_in_london #освіта_за_кордоном до 3 квітня включно та надіслати на електронну пошту quest(собачка)vyvchay.com.

Переможця визначать організатори, освітня агенція Вивчай!, 10 квітня. Ним стане учасник, що виконає усі умови конкурсу та найбільш творчо – завдання квесту.
Усі учасники, які виконають усі умови квесту, отримають одноразову знижку 50% на послуги освітньої агенції “Вивчай!” в організації мовних курсів за кордоном.

Увага, перше завдання квесту:
Напишіть 5 причин, чому саме Ви повинні стати переможцем та поїхати на тижневі мовні курси до Лондона (українською або англійською мовою). До посту прикріпіть власне фото з будь-якою символікою Великобританії.
Інформація про інші завдання з’являтиметься на сторінці https://www.facebook.com/vyvchay. Слідкуйте за оновленнями!
Примітка: Освітня агенція \”Вивчай!\” оплачує тиждень мовних курсів і проживання у сім\’ї зі сніданком у Лондоні та повністю допомагає зі збором і оформленням документів на візу, але НЕ ПОКРИВАЄ інші витрати (такі як переліт, вартість візи, обідів та вечерь, екскусрії та ін.) переможця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x