На Городищині викрили дачного крадія

На Городищині викрили дачного крадія

Працівники поліції Городищенського району затримали місцевого мешканця, який причетний до крадіжок з дачних будинків. Його дії слідчими кваліфіковано за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Городищенського відділення поліції надійшла інформація про крадіжку з будинку в одному із сіл району, який господарі використовують як дачу. Зловмисник проник всередину приміщення та викрав металеві вироби та посуд.

У ході відпрацювання пунктів прийому металобрухту поліцейські знайшли викрадені речі. Працівники пункту надали опис чоловіка, який здав вказані речі, опис підозрюваного співпав з описом неодноразово судимого за крадіжки 37-річного мешканця району, який не має певного місця проживання та зловживає алкогольними напоями.

Його затримали в одному із сіл району. Чоловік зізнався в скоєнні крадіжок, які він вчинив з дачних будинків на території сіл Городищенськогорайону. Слідчий відділ відкрив кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x