Уманська поліція виявила нелегальне авто

Уманська поліція виявила нелегальне авто

Керував автівкою 51-річний житель Умані. При перевірці документів було з’ясовано, що ідентифікаційний номер транспортному засобу належить іншому автомобілю. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На 210 кілометрі автодороги Київ-Одеса співробітники групи швидкого реагування патрульної поліції Уманського районного відділення поліції зупинили автомобіль «Форд Мондео». Під час перевірки документів та звірки ідентифікаційного номера транспортного засобу з даними відомчої бази Національної поліції встановили, що номерна панель з ідентифікаційним номером транспортного засобу змінена, а сам номер належить іншому автомобілю. При цьому свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить явні ознаки підробки.

Транспортний засіб доставили до відділу поліції. При цьому водій авто не зміг надати чітких пояснень з даного приводу. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. В рамках досудового розслідування призначено ряд технічних експертиз.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x