У жителя Христинівки знайшли незареєстровану зброю

У жителя Христинівки знайшли незареєстровану зброю

Автомобіль зупинили правоохоронці. Під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили та вилучили незареєстровану зброю. Вилучене направлено на експертизу. Слідство триває. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час заходів, спрямованих на забезпечення безпеки на дорозі, інспектори управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області зупинили автомобіль «AUDI» під керуванням 40-річного безробітнього жителя Христинівки.

При поверхневому огляді транспортного засобу працівники поліції виявили в салоні авто металевий предмет, що зовні схожий на пістолет. Будь-яких дозвільних документів на носіння та зберігання зброї водій транспортного засобу не надав. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Христинівського відділення поліції. Виявлені речові докази направлено на експертизу.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x