На Чорнобаївщині в двох селах горіли сараї (ВІДЕО)

На Чорнобаївщині в двох селах горіли сараї (ВІДЕО)

У Чорнобаївському районі рятувальники ліквідували пожежі двох надвірних споруд. Про це «Нова Доба» дізналася в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

21 березня о 21:40 в селі Мельники виникла пожежа в надвірній споруді на вулиці Артеменка.

Син господарів, який перший побачив дим, що виходив з-під покрівлі споруди, повідомив батьків та зателефонував за номером «101».

Пожежу впродовж півгодини було ліквідовано силами Чорнобаївського пожежно-рятувального поста та добровільної пожежної команди із села Крутьки, які оперативно прибули на місце події.«Нова Доба»

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди на площі 40 кв.м. Серед основних версій причин пожежі рятувальники розглядають і підпал.

А о 00:02 вже 22 березня аналогічна пожежа виникла в селі Вереміївка.

За викликом сусідів на ліквідацію пожежі надвірної споруди на вулиці Жовтневій оперативно прибули чорнобаївські рятувальники та місцева пожежна команда із села Вереміївка. Спільними зусиллями вогнеборців о 01:20 пожежу було ліквідовано.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю надвірної споруди на площі 10 м.кв. та дерев’яний навіс. За попередніми даними причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x