Черкаські пауерліфтери вибороли нагороди на відкритому чемпіонаті Полтавської області

Черкаські пауерліфтери вибороли нагороди на відкритому чемпіонаті Полтавської області

На відкритому Чемпіонаті Полтавської області з пауерліфтингу, жиму лежачи, станової тяги, підйому штанги на біцепс та екстримального жиму, черкасці вели напружену боротьбу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Онищак Ігор вдало змагався по силовому триборстві серед ветеранів (М-1 мастерс). У категорії понад 100 кг, показавши результати в присіданні 180 кг, жимі 110 кг, становій тязі 217 кг, спортсмен виборов відразу дві золоті нагороди з пауерліфтингу серед дорослих (опен) та ветеранів (мастерс).

У вправі жим штанги лежачи черкаські паралімпійці Ревуцький Олег в категорії до 67.5 кг серед опен з результатом у вправі 60 кг виборов золоту нагороду, а Паляничко Антон в категорії до 82.5 кг з результатом 50 кг теж порадував золотом.

У вправі станова тяга змагалося пять спорсменів, які напружено рухалися до перемоги.

Рибальченко Юлія була початківцем на цих змаганнях, але кинула виклик важкій штанзі 65 кг у ваговій категорії до 52 кг серед опен і посіла ІІ місце.

Образцова Наталія серед мастерс М-1 в категорії до 60 кг показала результат у тязі 100 кг, посівши І місце у двох номінаціях опен та мастерс.

Серед тинейджерів віком до 16 років Євченко Денис, на жаль, не повністю відновився від минулих змагань, що пройшли в м. Умань і в категорії до 60 кг виконав тягу 145 кг і посів ІІ місце.

Саленко Андрій серед опен в категорії до 75 кг підняв вагу в тязі 172.5 кг, здобувши ІІ місце.

Закріпив результати своєї команди в категорії до 110 кг Олександр Байда, МСУ, викладач кафедри фізичного виховання ЧНУ ім. Б. Хмельницького, інструктор СК «Тонус». Спортсмен змагався в трьох вправах: становій тязі з результатом 292.5 кг (золото), підйомі штанги на біцепс із результатом 65 кг (золото), а в екстремальному жимі 75 кг з результатом 40 разів здобув «срібло». Атлет виборов своїй команді додаткових 15 балів до загального ІІІ місця.

Свою перемогу Олександр Байда присвячує Меньших Олені Емануілівні, завідувачу кафедри фізичного виховання ЧНУ ім. Б. Хмельницького. За її здоров\’я та життя борються її колеги, студенти, друзі та знайомі, за що їм велика і щира подяка. Нехай спортивна енергія дасть їй терпіння боротися з хворобою!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x