Золотоніські рятувальники нагадали про небезпеку боєприпасів

Золотоніські рятувальники нагадали про небезпеку боєприпасів

З метою попередження каліцтва або загибелі людей під час виявлення боєприпасів часів війни, співробітники Золотоніського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області 22 березня провели роз’яснювальну роботу серед працівників центральної районної лікарні та міської бібліотеки щодо дій під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Під час бесід рятувальники розповіли про різновиди вибухонебезпечних предметів та фактори ураження внаслідок їх вибуху. Особливо рятувальники звернули увагу на правильні дії у разі виявлення небезпечних предметів. Зокрема, в першу чергу необхідно про небезпечну знахідку повідомити по телефону “101” або \”102\”, огородити місце та не допускати сторонніх осіб. Ні в якому разі знайдені підозрілі предмети не пересувати або піднімати, кидати в них інші предмети, розпалювати поряд багаття чи приносити на роботу.

Співробітники ДСНС вкотре акцентували, що дотримання даних заходів є дуже важливими, адже завдяки цьому можна врятувати людське життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x