В УДПУ визначили переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

В УДПУ визначили переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

15-17 березня 2017 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Педагогічні науки». До університету надійшло 66 наукових робіт від 68 студентів із 34 вищих навчальних закладів України. За підсумками рецензування до захисту наукової роботи на підсумковій конференції конкурсу було запрошено 17 студентів із 15 ВНЗ. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

Із вітальним словом до учасників звернулася проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва УДПУ, заступник голови оргкомітету конкурсу професор Владилена Сокирська. Привітали присутніх на урочистому відкритті конкурсу декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко, а також запрошені члени галузевої конкурсної комісії: Ірина Доброскок – член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри професійної освіти Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»; Ніна Слюсаренко – доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, психології та освітнього менеджменту Херсонського державного університету.

За підсумками II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Педагогічні науки» студенти Уманського педагогічного мають у своєму активі такі здобутки: диплом І ступеня отримала представниця УДПУ Карина Мініна, дипломом ІІ ступеня нагороджено Віру Притуляк, дипломом ІІІ ступеня відзначено Анжеліку Іщук.

Дводенна програма наукового заходу була доволі насиченою. Окрім захисту наукових робіт вона передбачала: участь учасників конкурсу у Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів та молодих учених «Перспективні напрями становлення та розвитку сучасної школи: погляди майбутніх педагогів», соціально-психологічний тренінг для студентів «Захоплені педагогікою»; участь членів галузевої конкурсної комісії, наукових керівників та супроводжуючих переможців конкурсу у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Педагогічна підтримка обдарованої студентської молоді: традиції та інновації», знайомство з університетом та екскурсію до парку «Софіївка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x