У вівторок городищани обиратимуть нове керівництво райради

У вівторок городищани обиратимуть нове керівництво райради

Учора на центральній площі Городища було дуже багато машин. Відбулося розширене зібрання депутатів та президії районної ради, громадськості, політичних партій і представників територіальних громад.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Прийняли звернення, в якому рішуче засудили військову агресію Росії на Крим, як невід’ємну частину України. Поставили вимогу до влади пришвидшити дії щодо євроінтеграції України. Наголосили на необхідності повного виведення російських військ і російської частини Чорноморського флоту з Криму. Зазначили, що гарантом безпеки України в майбутньому повинна стати співпраця з НАТО.

Також відбулося гаряче обговорення ситуації в районі. Адже соціально-економічні показники значно скотилися вниз. Було поставлено багато питань і висловлено претензій. Виступали Микола Малишко, Лариса Ізвєкова, Сергій Ковела та багато інших.

Домовилися, що у вівторок, 11 березня, о 10.00 відбудеться сесія районної ради. Розглядатиметься питання керівництва райради. Хотіли провести сесію раніше, у найближчу п’ятницю, але ж Шевченківські дні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x