У жительки Золотоноші вкрали велосипед, поки та ходила в магазин

У жительки Золотоноші вкрали велосипед, поки та ходила в магазин

Раніше судимий 26-річний житель Золотоноші викрав велосипед у місцевої жительки та планував його продати. Правоохоронці затримали його в центрі міста з викраденим, відкрито кримінальне провадження, інформують у секторі комунікації ГУ НП Черкаської області

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річної місцевої жительки про крадіжку. Потерпіла розповіла поліцейським, що велосипедом поїхала в крамницю за покупками. Залишила транспортний засіб під магазином, а коли вийшла, то виявила, що він зник.

Працівники поліції, що прибули за викликом, отримали опис викраденого двоколісного та переглядаючи відео з камер спостереження, побачили чоловіка, який сів на велосипед і поїхав в невідомому напрямку. Його знайшли та затримали в центрі міста під час руху на викраденому транспортному засобі. Ним виявився раніше судимий 26-річний місцевий житель. Підозрюваний був в стані алкогольного сп’яніння, свої дії пояснив тим, що викрадений транспортний засіб збирався продати.

Речовий доказ вилучено. За цим фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x