У Черкасах відкрили перший благодійний магазин

У Черкасах відкрили перший благодійний магазин

Частина прибутку від продажів, а саме 10 %, буде спрямована на допомогу Черкаському кризовому центру, де перебувають жінки і дітки, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Проце інформує власний кореспондент “Нової Доби”.

– Кошти будемо витрачати на харчування, покращення умов проживання, надання адмінпослуг, оплату комунальних та інше, – розповідає Олена Стрижак, голова БО «Черкаське обласне відділення мережі ЛЖВ». – Це вкрай необхідна ініціатива, адже в центрі жінки разом із дітками перебувають досить тривалий час: від трьох місяців до року. Тому гроші потрібні завжди.

Подібні благодійні магазини – давно популярна справа в усьому світі. Існують такі ж торгові майданчики і в Києві. Саме звідти ідею перейняли й Черкаси. У магазині «Bulavka», що відкрився в ТРЦ «Depot», можна придбати жіночий та чоловічий одяг відомих європейських брендів за зниженими цінами, дешевшими навіть, ніж в Інтернет-магазинах. Продаються тут і неймовірно позитивні вироби від «Майстерні Веселих Ельфів».
Однією із перших відвідувачок і покупців магазину «Bulavka» стала президент ротарі-клубу «Черкаси-центр» Тетяна Очеретяна, яка придбала зроблені з любов’ю хендмейдівські іграшки.

У Черкасах відкрили перший благодійний магазин

– Їх передамо діткам, які перебувають в дитячому протитуберкульозному санаторії «Руська Поляна». Лікувальним закладом уже кілька років опікується наша громадська організація, – розповідає Тетяна Борисівна. – Загалом же, інціатива зі створення благодійного магазину –неймовірно цікава й креативна. Адже таким чином кожен може зробити добру справу: зробивши звичайну покупку, як, приміром, я сьогодні, допомогти іншим, хто опинився в непростій життєвій ситуації.

У Черкасах відкрили перший благодійний магазин

У Черкасах відкрили перший благодійний магазин

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x