4 автівки сумнівного походження виявили на Черкащині

4 автівки сумнівного походження виявили на Черкащині

За добу правоохоронці Черкащини виявили чотирьох водіїв, які керували автівками сумнівного походження, повідомляють у відділі забезпечення дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області.

Так, 23 березня, під час відпрацювання Жашківського та Монастирищенського районів працівники поліції виявили чотири іномарки з підробленими реєстраційними документами. Правоохоронці зупинили автомобіль «Volkswagen Passat» під час перевірки документів на автівку в поліцейських виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію, яке їм надав керманич.

Цього ж дня, під час перевірки авто «Lend Rover» та звірки з даними інформаційно-пошукової системи поліції правоохоронцями було встановлено, що автотранспорт знаходиться на території держави з порушенням вимог митного законодавства.

Також, нарядом поліції була зупинена для перевірки іномарка «Volkswagen Passat» з державним номерним знаком Волинської реєстрації, під керуванням місцевого мешканця. Надане для перевірки свідоцтво про реєстрацію на автомобіль виявилося з явними ознаками підробки.

Ще один факт правопорушення експлуатації транспортного засобу працівники привентивної діяльності ГУНП виявили при зупинці автомобіля «BMW-520», під час перевірки документів по базам даних правоохоронці встановили, що номер кузова не відповідає запису в реєстраційних документах. Крім того, були виявлені явні ознаки підробки у свідоцтві про реєстрацію.

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділів та відділень поліції. Події зареєстровані в Журналі Єдиного Обліку.

На даний час по даним фактам проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана притягнуть до відповідальності згідно чинного законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x