Уманські депутати ухвалили низку програм

Уманські депутати ухвалили низку програм

23 березня 2017 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела засідання чергової сімнадцятої сесії районної ради. За традицією перед початком розгляду питань порядку денного сесії Оксана Анатоліївна привітала депутатів районної ради із днем народження, який вони відзначали в міжсесійний період. Затвердивши порядок денний сесії, депутати обговорили та підтримали звіт про виконання районного бюджету за 2016 рік, розглянули проект рішення про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2016 рік. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Уманській районній раді.

Також на сесії депутати заслухали звіт про роботу постійної комісії з питань бюджету, фінансів і комунальної власності та інформації про стан призначення державних допомог, житлових субсидій, пільг та компенсацій жителям району і про стан роботи закладів культури в Уманському районі.Проведено сесію Уманської районної ради

На сесії затверджено такі районні програми: надання шефської допомоги військовій частині А2012 для підвищення рівня бойової готовності Збройних Сил України на 2017 рік; підтримки військовослужбовців, які уклали контракт у 2017 році; «Уманщина туристична» на 2017-2019 роки.

Потім депутатами було розглянуто питання про внесення змін до ряду районних програм. Зокрема, це стосувалося районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; районної програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування на телебаченні та в друкованих засобах масової інформації на 2016-2020 роки; Комплексної програми функціонування та розвитку цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016-2017 роки; Комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки; програми зайнятості населення Уманського району на 2013-2017 роки; програми підтримки діяльності редакції радіомовлення міста Умані та Уманського району на 2016-2019 роки; програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2016-2017 роки.

Також районні обранці на сесії внесли зміни до рішення районної ради від 22.12.2016 № 15-3/VІІ «Про районний бюджет на 2017 рік».

На завершення депутати ухвалили рішення про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам закладів та установ освіти та педагогічним працівникам шкіл естетичного виховання, що фінансуються за рахунок районного бюджету; про затвердження Положення про опорний навчальний заклад; про затвердження статуту комунального закладу«Уманський районний фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос» (нова редакція); інше.

З усіх розглянутих питань ухвалено відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x