Щоб допомогти онкохворій викладачці, студенти влаштували концерт

Щоб допомогти онкохворій викладачці, студенти влаштували концерт

Днями відбувся благодійний концерт на підтримку онкохворої викладачки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олени Меньших, завідувача кафедри фізичного виховання, кандидата психологічних наук, доцента. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

«Сьогодні не святковий момент, а перевірка нас на людяність та зрілість. Щастя не в тому, щоб отримувати, а в тому, щоб давати. Тому ми всі сьогодні щасливі, — зазначив ректор Олександр Черевко та побажав Олені Емануїлівні моральної та духовної міці, здоров\’я й перемоги в боротьбі з хворобою.

Переповнену залу дивували студенти ЧНУ ім. Б. Хмельницького, танцювальні колективи міста, кандидати в майстри спорту і майстри спорту з художньої гімнастики. Не залишилися осторонь і викладачі інституту фізичної культури, спорту та здоров’я, які представили запальний танець.

Своїми жартами розважала гостей університетська команда КВН «Казбєт» та ведучі — студентка Наталія Зінченко та викладач Геннадій Волошкевич.

Вокальні, танцювальні й акробатичні номери стали прикрасою концерту.

Антоніна Гордієнко, старший лаборант факультету фізичного виховання, як і кожен присутній в залі, не стримувала почуттів: «Я знала, що все буде добре, але навіть не очікувала такого високого рівня. Мене вразила єдність та підтримка людей. Емоції просто зашкалюють, навіть говорити не можу».

«Мені дуже сподобалися танцювальні номери, особливо — \”Діамантові мишенята\”, — сказала восьмирічна Соня Кисельова. — На концерт прийшла з мамою, яка теж виступала, бо працює викладачем фізичного виховання. Ми хотіли допомогти пані Олені, щоб вона скоріше одужала».

Дружній атмосфері радий і Ярослав Олексієнко, викладач кафедри фізичного виховання, один із організаторів заходу: «Головне, що всі гості лишилися задоволені. Чудові номери отримали безліч оплесків. Але важливо, що люди прийшли підтримати Олену Емануїлівну і матеріально, і морально. На мою думку, вечір вдався!».

Студентка ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Анна Бахмач висловила й свою думку щодо події: «Всі учасники та присутні об\’єдналися задля того, щоб допомогти одужати цій чудовій, тендітній і сильній духом жінці. Усе буде так, як ми всі хочемо, як хочуть її рідні та близькі. Сил їй, терпіння та перемоги!

Кількістю небайдужих до її горя людей була вражена і сама Олена Емануїлівна: «Дякую всім учасникам і організаторам: ректору Олександру Володимировичу і ректорату, Анатолію Івановичу і профкому, Леоніду Анатолійовичу і ННІ фізичної культури спорту і здоров\’я, викладачам усіх кафедр усіх навчально-наукових підрозділів, бібліотекарям, працівникам університету, студентам, знайомим і незнайомим людям! Особлива подяка моїй рідній кафедрі фізичного виховання. Ми постійно боремося з негараздами, але можемо подолати їх тільки разом, захищаючи одне одного від жорстоких уроків долі. Давайте радіти, що ми можемо жити далі!».

Інга Голик

Олена Емануілівна готується до четвертої хіміотерапії. Орієнтовно 5 травня операція. На операцію коштів не вистачає. Кожна ваша гривня рятує життя чудовій людині.

Реквізити: № картки ПриватБанку 5168-7572-0478-1381
Меньших Олена Емануілівна

контактний тел: 096-422-499-1, 093-216-55-08 – Інна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x