Жителя Черкаського району пограбував неповнолітній односелець

Жителя Черкаського району пограбував неповнолітній односелець

17-річний житель одного із сіл Черкаського району незаконно заволодів мобільним телефоном односельця. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділення поліції звернувся 24-річний житель одного із сіл району та повідомив про грабіж. Він розповівполіцейським, що біля автодороги гуляв із собакою, коли до нього підійшов односелець, вдарив його та забрав у нього мобільний телефон.

Правоохоронці, прибувши за викликом, встановили особу нападника. Ним виявився 17-річний житель села. Під час огляду його домоволодіння правоохоронці виявили та вилучили викрадений мобільний. Хлопець не заперечує факт нападу, каже, що потерпілий заборгував йому 300 гривень і таким чином він вирішив їх повернути.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Черкаським районним відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x