Новий пожежний автомобіль подарували канівським рятувальникам німці

Новий пожежний автомобіль подарували канівським рятувальникам німці

25 березня до 10-ї державної пожежно-рятувальної частини у Каневі завітала німецька делегація з Фірзена, міста-побратима Канева. До складу делегації, крім представика муніципалітету, голови спілки «Друзі Канева» Фріца Маєса, входив і представник вогнеборців м. Фірзен Йозеф Добельштайн. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Метою візиту Муніципальної ради міста Фірзен була передати канівським рятувальникам гуманітарну допомогу – сучасний пожежно-рятувальний автомобіль на шасі «MAN».
Новий пожежний автомобіль подарували канівським рятувальникам німці
В урочистих заходах, крім німецьких гостей, взяли участь перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Озеран, міський голова Ігор Ренькас та депутат Канівської міської ради Володимир Малінський.

За словами першого заступника начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергія Озерана: «Поява в районі сучасного потужного автомобіля, обладнаного за останнім словом техніки, який здатний допомогти у вирішенні найскладніших завдань, дозволить технічно модернізувати пожежний підрозділ, та відповідно забезпечити громадянам регіону безпечне середовище».

На знак вдячності та поваги співробітники Канівського районного відділу вручили німецьким колегам сувенірні подарунки, подяки та пам`ятну медаль. В ході візиту представники міста побратима ознайомилися з технікою та спорядженням, яке знаходиться на озброєнні місцевого підрозділу. За словами німецьких гостей, їхня співпраця з місцевими вогнеборцями триватиме й надалі.

Рятувальники щиро подякували іноземцям за розуміння проблем пожежно-рятувального підрозділу в забезпеченні та необхідності оновлення рятувальної техніки, яка допомагатиме їм у щоденній роботі. Переданий пожежний автомобіль «MAN» став уже другим пожежним автомобілем, який змінив німецьку прописку на українську. У 2005 році до канівського пожежно-рятувального підрозділу, також за сприяння товариства «Друзі Канева», було передано пожежний автомобіль на шассі «Mercedes» який до цього часу ефективно виконує завдання пов`язані із ліквідацією різноманітних надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x