Кам’янський будинок творчості дітей та юнацтва відзначив свій ювілей

Кам’янський будинок творчості дітей та юнацтва відзначив свій ювілей

25 березня 2017 районний Будинок творчості дітей та юнацтва відзначив своє 60-річчя. Визначний ювілей увінчався урочистостями та яскравою концертною програмою. Окрім того, мистецький захід вразив своєю масштабністю.

Привітати гостей і господарів свята завітали й представники влади. У своїй промові директор районного Будинку творчості дітей та юнацтва Людмила Шляхтова відзначила важливість розвитку позашкілля на Кам’янщині та особливо відмітила успіхи закладу в цьому напрямку, який має свою історію, педагогічний досвід, значимі перемоги вихованців.

– 60 років… За ними стоять праця великої кількості людей, яка переростає у безупинний творчий процес, тісну взаємодію наставника і вихованця, вчителя і учня. Сьогодні у нас своя історія, свої традиції, – наголосила Людмила Миколаївна. – Із року в рік Будинок дитячої творчості дітей та юнацтва наповнюється голосами дітей, які поспішають на зустріч з прекрасним. Навчання тут викликає позитивні емоції, вихованців оцінюють відповідно до здобутків, адже будь-яка творча діяльність приносить успіх.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x