Відкритий чемпіонат області з волейболу серед дівчат відбувся в Кам’янці

Відкритий чемпіонат області з волейболу серед дівчат відбувся в Кам’янці

25 березня 2017 року Кам’янщина вдруге приймала Відкритий чемпіонат області з волейболу серед дівчат 2002-2003 р.н.
Як і торік, у чемпіонаті області 2017 року взяли участь команди з міста Канева (Канівський ДВК „Вікторія” та „Міськво”), дві команди з м. Тальне, м. Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР та команда господарів – Кам’янська КДЮСШ.

Урочисте відкриття змагань відбулось у спортивній залі комунального підприємства „Фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс „Атлант” Кам’янської районної ради. Учасників вітали секретар міської ради Плєшкань Андрій Миколайович та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Коваленко Ірина Василівна. Командам-учасницям змагань було вручено святкові короваї. А танцювальний номер від „Еліт-Данс” додав командам настрою та наснаги до боротьби.
Чемпіонат проводився за коловою системою з трьох партій у двох групах в спортивній залі КП „Фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс „Атлант” і Кам\’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1.

У своїй групі Кам’янська команда зустрічалась з командою з м. Тального, яку обіграли з рахунком 2:0, а з командою „Міськво” із м. Канева ігри виявилися напруженими. Перша гра залишилась за командою „Міськво” (21:25). У другій грі кам’янчанки перехопили ініціативу і з мінімальним розривом рухались до перемоги (25:23). Третя, вирішальна, гра з суперницями за значною перевагою (15:5) поставила крапку в зустрічі. За рахунком зустрічей з командою „Міськво” 2:1 наші дівчата вийшли до фіналу чемпіонату.
У ході суперництва в фінальних іграх (25:8, 25:12), беззаперечним лідером цьогорічних змагань стали досвідчені дівчата з м. Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР. За підсумками змагань І місце у м. Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР, 2 місце виборола Кам’янська КДЮСШ, 3 місце – Канівський ДВК „Вікторія”.
Переможці і призери чемпіонату були нагороджені грамотами та медалями управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Поряд з тим, сувенірами від ТОВ „ВУДВІНДОР” директор М.М. Мельниченко були відзначено кращих гравців 2017 року в командах: Нудьга Валерія – Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР, тренер Тетяна Кирилівна Новгородченко; Туз Катерина – Кам’янська КДЮСШ, тренер Богдана Євгеніївна Моца; Кравченко Єлизавета – Канів „Вікторія”, тренер Наталія Володимирівна Кузнецова; Шабала Ольга – Канів „Міськво”, тренер Сергій Леонідович Громов.

Ірина Скорик

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x