Житель Корсунь-Шевченківського за зберігання гранати може потрапити до в’язниці

Житель Корсунь-Шевченківського за зберігання гранати може потрапити до в’язниці

Поліцейські Корсунь-Шевченківського відділення поліції затримали чоловіка, який мав при собі гранату та запал до неї. Відкрито кримінальне провадження та встановлюються всі обставини події. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників кримінальної поліції надійшла інформація про чоловіка, який зберігає зброю. Отримана інформація підтвердилася.

27-річного місцевого жителя правоохоронці виявили на одній із вулиць міста. Чоловік поводився підозріло, постійно озирався, а коли побачив поліцейських, намагався зникнути з їхнього поля зору. В його кишенях силовики знайшли гранату Ф-1 із запалом. Він розповів, що боєприпас знайшов на смітнику, на запитання чому не здав її до поліції чіткої відповіді не надав.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x