Андрій Хіміч розповів школярам про свій шлях до визнання

Андрій Хіміч розповів школярам про свій шлях до визнання

Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч поспілкувався із учнями в Черкаській спеціалізованій школі № 17та розповів про свій шлях до перемоги. Діти мали можливість не лише познайомитися із Олімпійським чемпіоном, поставити йому безліч запитань, але й потримати його медалі в руках. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Найактивніші учасники зустрічі отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, а школі вручили комплект м’ячів.

«Прагнемо, щоб молодь розуміла цінність олімпійської медалі, – зазначає голова відділення НОКУ в Черкаській області Андрій Більда. – Андрій Іванович Хіміч здобув золоту медаль в далекому 1964 році на Олімпіаді в Токіо. З того часу минуло понад півстоліття, а на Черкащині це «золото» лишається першим і єдиним».

Андрій Хіміч розповів учням про складність тренувань та непростий спортивний шлях і чималу кількість змагань та суперників, яких здолав, аби отримати бажане олімпійське «золото», поділився з дітьми першими враженнями від каное та своїм захопленням лижами, відзначив стимули, які змушували його постійно удосконалювати себе, та багато іншого.

Учні ставили чимало запитань: і про медалі, і про перше кохання, і про особливості тренування тощо.

«Дуже цікавою та душевною вийшла зустріч, – відзначив директор школи Дмитро Бунякін. – Андрій Іванович власним прикладом та розповіддю продемонстрував молоді, як досягти найвищого результату для спортсмена – здобути олімпійську медаль».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x