У киянина в Звенигородці викрали телефон

У киянина в Звенигородці викрали телефон

Злодієм виявився 20-річний житель Києва, який разом із товаришем відпочивав у Звенигородці в одному із розважальних закладів. Наразі речовий доказ вилучено, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 25-річний житель Києва та повідомив про крадіжку мобільного телефона. Потерпілий розповів, що телефон у нього зник, коли він повертався додому з розважального закладу, де він відпочивав разом зі знайомими. Він додав, що чітко пам’ятає: коли йшов додому, телефон поклав у кишеню куртки.

Працівники кримінальної поліції, встановили коло знайомих, які відпочивали разом з потерпілим. Під час спілкування з товаришами потерпілого, в одного з них вони побачили телефон, схожий на викрадений. Його доставили до поліції, де він зізнався у вчиненому та пояснив, що хотів мати гарну річ. Мобільний телефон викрав з кишені куртки товариша, коли вже всі йшли по домівках під час розмови біля розважального закладу.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x