Рятувальники пройшлися по дворах трьох сіл Канівщини

Рятувальники пройшлися по дворах трьох сіл Канівщини

27 березня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області, заручившись підтримкою працівників служби соціального захисту та сільських рад, із профілактичним відпрацюванням завітали до житлового сектору сіл Степанецьке, Степанці та Пилява. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники нагадали селянам правила безпечної поведінки з вибухонебезпечними та невідомими предметами, наголосили на дотриманні правил безпеки у побуті, зокрема під час використання електричних та газових приладів. Особливу увагу звернули на безпеці використання відкритого вогню під час спалювання сухої трави та сміття.

Спілкуючись з господарями приватних домоволодінь, фахівці Служби порятунку звернулися до батьків із проханням приділяти більше часу своїм дітям, які зараз на канікулах, навчаючи безпечній поведінки життєдіяльності.

Традиційно, під час рейду інспектори ДСНС вручили селянам листівки профілактичного змісту, а також розмістили їх на інформаційних дошках сіл.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x