«Дирекція парків» пропонує містянам допомогти прибрати весело та з користю

Прибирання – це не лише корисно для всіх, але й весело, переконані у комунальному підприємстві. Саме тому 8 квітня запрошують містян долучитися до загально міського суботника в парку «Перемога».
Цього року усім охочим допомогти причепурити улюблений парк спочатку забезпечать розминку. Узагалі прибирання буде відбуватись під приємний музичний супровід. А після того, я к роботу буде зроблено, ще й кашею нагодують. Потурбувались у «Дирекції парків» і про розваги для малечі.

− Цього разу ініціатива проведення суботника належить нам, —розповідає директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко. – Ми подбали про інвентар та подарунки для учасників прибирання. Єдине, що потрібно від останніх, – власні рукавички і, звісно, прихопити із собою бадьорий настрій.
«Дирекція парків» запрошує до співпраці приватні структури, держустанови, профтехучилища, школи, яким цікава ідея суботників. Адже роботи у парках ніколи не бракує: фарбування лав, огорожі, збирання сміття, висадження дерев та кущі. Наразі на балансі КП перебуває 26 об’єктів загальною площею понад 196 га. Порядок там забезпечують технічні працівники, яким важко одночасно охопити роботами усі паркові зони.

8 квітня прибирати у парку планують із 11-ї до 14-ї години.
У програмі заходу:
збір учасників, танцювальна розминка, розміщення по території;
– музичний супровід;
– спортивно-розважальні естафети;
– ігри та розваги для дітей;
– подарунки та призи;
– пригощання кашею, чаєм, солодощами
– виступи вокальних колективів.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x