Для черкаських депутатів облаштували електронну систему голосування

Для черкаських депутатів облаштували електронну систему голосування

У приміщенні Придніпровської райради завершують встановлення електронної системи для персонального голосування депутатів Черкаської міської ради. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» розповів секретар міської ради Олександр Радуцький:

«Ми довго до цього прагнули і, нарешті, цей проект буде реалізовано. Нагадаю, що всі потрібні роботи у новому залі мали бути виконані ще до кінця 2016 року, однак у департаменті організаційного забезпечення виникла затримка.

Тепер депутатська робота стане набагато простішою та комфортнішою, адже всю потрібну інформацію (порядок денний, проект рішення і т.п.) народний обранець зможе знайти на персональному планшеті, до якого буде під’єднано мікрофон. Це дасть змогу чітко та зрозуміло висловлювати свою позицію із міcця, навіть не виходячи на трибуну.

Також результати голосування із кожного питання будуть направлятися на сервер відділу ради. За потреби завжди можна буде швидко передивитися хто, як та коли голосував. І головне: кожне депутатське місце – це персональний код для голосування. Ніхто не може проголосувати за депутата у разі його відсутності на місці.

Отже, найближчим часом ми разом із представниками депутатського корпусу зустрінемося та проведемо навчання. Але найближча сесія ще відбудеться у звичному режимі», – зазначив секретар міськради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x