У центрі Черкас знайшли артилерійський снаряд (відео)

У центрі Черкас знайшли артилерійський снаряд (відео)

28 березня о 10:35 до оперативно-координаційного центра Управління ДСНС України у Черкаській області надійшло повідомлення про артилерійський снаряд, який виявили по вулиці Байди Вишневецького у середмісті Черкас. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як повідомили робітники водоканалу, небезпечний предмет знайшли під час аварійно-відновлювальних робіт на мережі водовідведення. Відкопуючи трубу, працівники водоканалу натрапили на предмет, який був схожий на артилерійський снаряд. Роботу відразу припинили, місце знахідки огородили, а інформацію про вибухонебезпечний предмет передали по лінії екстреного виклику «101».
У центрі Черкас знайшли артилерійський снаряд (відео)
Через 8 хвилин на місце події прибула піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. Позначивши робочу зону, сапери оглянули знахідку, яку було ідентифіковано як артилерійський снаряд часів минулих воєн калібром 75 мм. Провели евакуацію вибухонебезпечної знахідки до спеціального контейнера.

Інших вибухонебезпечних предметів на місці сапери не виявили.

Всього з початку року на території Черкаської області піротехнічною групою Управління було знайдено, вилучено та знешкоджено вже 34 артилерійських снарядів різного калібру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x