Надходження до місцевих бюджетів перевищили мільярд гривень

Надходження до місцевих бюджетів перевищили мільярд гривень

Із початку року на сьогодні до місцевих бюджетів Черкаської області надійшло 1,008 млрд грн податків, що на 250,4 млн грн, або в 1,33 раза більше, ніж за 1 квартал минулого року. Про це зазначив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа. Найзначніші находження – від податку на доходи фізичних осіб – 531,6 млн грн. Частка надходжень від ПДФО становить 53 відс. у надходженнях до місцевих бюджетів Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Другий за обсягом надходжень платіж до місцевих бюджетів – єдиний податок, якого перераховано 188,1 млн грн – на 69 млн грн більше, ніж торік за три місяці. Земельного податку та орендної плати за землю перераховано в сумі 151,8 млн грн (на рівні 1 кварталу 2016 року).

Також надійшло 9,333 млн грн податку на нерухоме майно і 0,4 млн грн транспортного податку. Частка податку на майно (складається з податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки, земельного та транспортного податку) у місцевих бюджетах Черкаської області становить 16 відс. Керівник ГУ ДФС Черкащини подякував платникам Черкаської області за відповідальне ставлення до сплати податків і вклад у розвиток регіону та повідомив, що збір платежів до державного бюджету сягне 1 млрд грн податків і зборів, а зведеного бюджету за 1 квартал перевищить два мільярди гривень. Очікувані перерахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за квартал – 783 млн гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x