У селі на Жашківщині пораненого чоловіка знайшли односельці

У селі на Жашківщині пораненого чоловіка знайшли односельці

Шматок людського тіла, поруч – кістка та скривавлений чоловік, який благає про допомогу. Житель Нової Греблі, що на Жашківщині, від побаченого біля свого двору ледве не зомлів. Що сталося з пораненим? І ким він виявився? Не повірите, на що іноді здатен найкращий друг. Про це «Нова Доба» дізналася від «Надзвичайних новин».

Іван почав гукати на допомогу всіх сусідів. Люди одразу викликали поліцію та швидку. Чоловік ледь упізнав у пораненому свого односельця Олександра.
– Я почав кричати: «Спасайте! Рятуйте! Помилуйте!», треба спасати ж, – пригадує чоловік. – Голова посічена, вирваний кусок м’яса. Отут міліція кістку знайшла.

Бідолашного забрали у лікарню і прооперували. Втім, постраждалий не вижив. Медики назвали й причину. З чоловіка витягли дріб із мисливської рушниці.

– Потерпілий помер від вогнепального поранення в ліву потиличну частину голови та лівого плеча. Під час проведення операції з голови потерпілого хірург вилучив 4 деформовані дробини, – зазначає Роман Ражев, керівник Жашківського відділення поліції.

Підозра впала на найкращого друга загиблого. Журналісти чоловіка вдома не застали. Та саме на його подвір\’ї, кажуть сусіди, і розгорнулися криваві стрільбища. При чому в обідню пору.

У селі шоковані. Кажуть – винна в усьому горілка. І не вірять, що підозрюваний міг застрелити товариша навмисно. Підозрюваного знімальна група зустріла біля районного відділу поліції – вже в супроводі конвою. Розповідати про трагедію він не хоче.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x