У Каневі змагались юні пожежники

У Каневі змагались юні пожежники

29 березня на базі Канівської загальноосвітньої школи №4 відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

За умовами заходу, команди загальноосвітніх навчальних закладів міста змагалися за найвищі оцінки у конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання» та «Одягання бойового одягу рятувальника».

Як відомо, одне з завдань Фестивалю – пропагувати безпечний спосіб життя Для найбільш яскравого представлення своїх знань з правил безпеки життєдіяльності команди використовували різні жанри та форми мистецтва. Своїми театралізованими виступами, акторською майстерністю, хореографією та вокалом, учасники вражали членів журі та глядачів, яких у залі було чимало.

У цікавій та творчій боротьбі найкраще тематику фестивалю, на думку журі, представила команда Канівської гімназії імені Івана Франка «Спритні вогнеборці», трохи відстали від них команда «101» школи № 4, та «Рятівники» зі школи № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x