В Умані громада рятувала кота

В Умані громада рятувала кота

29 березня до уманських рятувальників звернулися мешканці будинків на вулиці Пролетарська, які просили зняти з дерева кота, який же кілька діб знаходиться на висоті понад 30 метрів. Про це «Нова Доба» дізналася від речника керівника Управління ДСНС у Черкаській області Костянтина Проценка.

За їхніми словами, на дерево молодий чорний кіт потрапив, рятуючись від агресивних родичів. Врешті, його переслідувачі полишили гонитву та злізли з дерева, а перелякана тварина опинилася на самій верхівці, звідки самостійно спуститися на землю вже не могла.
В Умані громада рятувала кота
– Важко сказати, що примусило мешканців навколишніх будинків проявити людяність, – коментує речник Управління ДСНС. – Можливо вплив дітей, які розгорнули серед дорослих справжню довготривалу терористичну акцію «врятуйте кота», можливо нічні зворушливо-переконливі скарги Чорниша. Як би там не було, але вже на другу добу люди, переповнені милосердя, зателефонували до Служби порятунку. В Умані, схоже, чорних котів люблять.

Врахувавши обставини, і те що його долею переймалася велика кількість дорослих та дітей, рятувальники оперативно відреагували на виклик. Встановивши під тополею автодрабину, фахівці ДСНС піднялися на гору і повернули тварину на землю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x