На Маньківщині висадили Алею миру

На Маньківщині висадили Алею миру

Поблизу одного з рекреаційних пунктів біля села Дзензелівка, що на Маньківщині, в рамках акції «Посади дерево миру» висадили 450 сіянців дуба червоного та 67 ялин висадили Алею миру. Про це інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

До цієї акції долучилися працівники Уманського лісгоспу, а також заступник голови Маньківської районної ради Світлана Лещенко, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами апарату райдержадміністрації Володимир Михайловин та учні Дзензелівської школи.

Подібні акції покликані привернути увагу суспільства до питань бережливого ставлення до навколишнього середовища, збереження та примноження лісового фонду країни в цілому та Черкаської області зокрема, а також формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу.

– Ми вдячні всім, хто долучився до цього заходу та допоміг у створенні такої алеї. Особливо приємно, коли діти не лишаються осторонь та самі виявляють бажання допомагати лісівникам у відтворенні лісових масивів, – зазначає головний лісничий Уманського лісгоспу Анатолій Гусак. – Окрім того, ми хотіли показати, що згуртованість призводить до гарного результату, лише спільними зусиллями можна досягти великих звершень, а найголовніше – миру, якого всі так хочуть і сподіваються, що скоро він таки настане.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x