В області зросло виробництво у галузі машинобудування

В області зросло виробництво у галузі машинобудування

У січні–лютому 2017 р. порівняно з січнем–лютим 2016 р. індекс промислової продукції в області становив 99,4%. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі ГУ статистики в Черкаській області.

Зокрема, спад спостерігався у добувній промисловості і розробленні кар’єрів на 36,6%, виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 26,2%, постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,7%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 1,7%, виробництві харчових продуктів, напоїв – на 1,2%.

Водночас зростання зафіксовано на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устаткування на 43,0%, у машинобудуванні – на 40,5%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 13,9%, виробництві основних фармацевтичних продуктів та фармацевтичних препаратів – на 2,9%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 2,2%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x