Ансамбль танцю «BATUMI»

Ансамбль танцю «BATUMI»

Ансамбль танцю «BATUMI»
З великим сольним концертом «Королі грузинського танцю»\”!

Глядачів чекає справжнє європейське шоу: на сцені тридцять артистів і шість музикантів, сотні розкішних ексклюзивних костюмів (до речі, пошитих спеціально для нової програми), кавказькі кинджали і грузинські палаші, які артисти використовують у танці…

Родзинкою нової програми «Батумі» стануть складні акробатичні і танцювальні номери: артисти будуть буквально літати над сценою.

Артисти об\’їздили весь світ: їх запальним і неперевершеним танцювальним номерам аплодували в Данії, Італії, Туреччині, Німеччині, Бельгії, Франції, Іспанії, Білорусі, Молдові, Латвії, Литві, Естонії, Казахстані, на Кіпрі… Нарешті черга дійшла до України!

«Батумі» славляться своїми запальними танцями та акробатичними номерами, за що їх називають «літаючими грузинами». Всі танцюристи виступають в шикарних національних костюмах у супроводі власного оркестру!

Свою історію колектив розпочав у 1990 році. Авторами та засновниками ансамблю стали: перший директор колективу, знаменитий співак, заслужений артист Аджарії Нодар Сурманідзе, а також художній керівник і головний хореограф – народний артист Грузії, кавалер ордена та медалі честі, лауреат державної премії Мемеда Абашидзе, автор трьох грузинських сценічних танців «Гандагана», «Хорумі», «Лазурі» – Енвер Хабадзе.

Перший концерт «Батумі» на великій сцені відбувся в 1992 році. Найзнаменитніший хореографи Грузії відзначали індивідуальний стиль і прекрасну техніку виконання, завдяки чому ансамбль відразу завоював ім\’я колективу високого класу. У різні роки «Батумі» ставали лауреатом багатьох престижних міжнародних фестивалів.

Після смерті Енвера Хабадзе, художнім керівником ансамблю став його учень заслужений діяч мистецтва Аджарської АР, Кавалер Ордена Честі, Почесний житель Батумі – Теймураз Болквадзе.

З 2011 року головним хореографом ансамблю запросили відомого танцюриста та хореографа, Кавалера Ордена Честі, Шалва Гогуадзе, який підняв ансамбль на нову, високу виконавську майстерність.

«Батумі», зберігаючи прекрасні традиції зачаровують грузинських народних танців, не перестає розвиватися, збагачуючи репертуар новими хореографічними зразками, вражаючими уяву. Їх танцювальні па переповнені пристрастю та небувалою енергією – залишаються в пам\’яті назавжди!

Компанія «Квартал-Концерт» запрошує дорогих глядачів провести незабутній вечір в атмосфері краси і захоплення завдяки цікавому, неймовірному таланту ансамблю «Батумі»!

Дата: 17 листопада 2018, 19:00
Де: ПК «Дружба народів», м. Черкаси, бульв. Шевченка, 249

Ціна – від 100 до 380 грн

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x